Acasă Diverse Instagram a picat marți dimineață. Ce au reclamat utilizatorii

Instagram a picat marți dimineață. Ce au reclamat utilizatorii

0

Instagram a picat, marți dimineață, în mai multe zone ale lumii, dar cu precădere în Regatul Unit. Sute de utilizatori au raportat imposibilitatea de conectare sau probleme în accesarea aplicației.

Marți, la ora 7 dimineața CET, (10 ora României )Downdetector a înregistrat un vârf de 543 de rapoarte care susțineau că Instagram a căzut sau nu funcționa corect, scrie stirileprotv.ro.

Potrivit Downdetector, care monitorizează înteruperile de furnizare pentru aplicații, rețele sociale sau saituri web, problemele Instagram au fost semnalate în mai multe regiuni ale lumii, dar mai ales în Marea Britanie și în India (peste 1.500 de sesizări).

The Independent raportează că 70% dintre problemele raportate vizează imposibilitateade conectare la aplicație.

Sistemul Downdetector arată o vizualizare a rapoartelor de probleme trimise în ultimele 24 de ore în comparație cu volumul tipic de rapoarte în funcție de acel momentul al zilei. Downdetector raportează un incident doar atunci când numărul de rapoarte de probleme este semnificativ mai mare decât volumul tipic pentru intervalul de referință, arată sursa citată.

Graficul Downdetector sugerează că problema a fost rezolvată în mare parte în câteva zeci de minute, cu o scădere semnificativă a sesizărilor. La ora 7.43, erau înregistrate doar 44 de rapoarte de întrerupere a Instagram.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.