Acasă Comunicate de presă ASP: Centrul multifuncțional din Călărași va presta mai multe servicii

ASP: Centrul multifuncțional din Călărași va presta mai multe servicii

0

Începând de ieri, 7 octombrie, în cadrul Centrului multifuncțional din orașul Călărași se vor presta mai multe servicii de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto. Cu un anunț în acest sens a venit Agenția Servicii Publice (ASP).

Astfel, în cadrul Centrului multifuncțional se vor presta următoarele servicii de înmatriculare a vehiculelor și documentare a conducătorilor auto:

  • eliberarea permiselor de conducere naționale/internaționale;
  • eliberarea certificatelor de înmatriculare;
  • eliberarea extraselor (adeverințelor) ce conțin date din Registrul de stat al vehiculelor și Registrul de stat al conducătorilor de vehicule. 

Totodată, ASP reamintește că în cazul expirării valabilității permisului de conducere sau schimbării datelor personale, cetățenii Republicii Moldova au posibilitatea de a preschimba permisul de conducere de tipul anului 1995, 2008, 2015, 2019 pe permis de conducere nou în baza cererii electronice, depuse online pe portalul serviciilor electronice ale Agenției Servicii Publice www.e-services.md.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.