Acasă Politic Guvernul dezminte informațiile din presa britanică: În Moldova nu vor fi deschise...

Guvernul dezminte informațiile din presa britanică: În Moldova nu vor fi deschise tabere pentru migranți

0

Guvernul de la Chișinău dezminte informațiile apărute în publicația britanică The Times, care a anunțat într-un articol că Uniunea Europeană ar intenționa să examineze o decizie prin care să fie deschise tabere pentru migranți pe teritoriul statelor care vor să adere la UE, printre acestea: Moldova, Serbia și Albania. În acest context, autoritățile de la Chișinău au menționat că ,,Guvernul nu discută și nu va accepta o astfel de propunere,, , scrie newtv.md.

,, Pe lista fabulațiilor a apărut una nouă, potrivit căreia Republica Moldova ar urma să găzduiască un centru pentru solicitanții de azil respinși și vizați de procedurile de expulzare.

Să fie clar: Guvernul nu discută o astfel de propunere și nu va accepta asemenea idei. ,, a comentat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Precizăm că potrivit unui articolului semnat de jurnaliștii de la The Times, din data de 4 octombrie, mai mulți miniștri de Interne europeni, ar urma să discute în aceste zile despre un ,,hub de repatriere,, cu centre de plasare a migranților, găzduite în țările vecine comunității, care au solicitat aderarea la UE.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.