Acasă Social Tragedie la Briceni: Tânăr spulberat mortal de un motociclist din cauza vitezei

Tragedie la Briceni: Tânăr spulberat mortal de un motociclist din cauza vitezei

0

Un tânăr a murit, după ce a fost lovit de o motocicletă. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:35, în localitatea Corjeuți, din raionul Briceni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 23 de ani. Acesta se deplasa pe stradă când a fost spulberat de o motocicletă de marca Suzuki GXR-100, la ghidonul căruia se afla un motociclist în vârstă de 28 de ani, care se deplasa cu viteză excesivă prin localitate.

În urma impactului, pietonul a decedat pe loc, până la venirea ambulanței, iar motociclistul a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Amintim că în nordul R.Moldova, mai exact în localitatea Scăieni, din raionul Dondușeni, un adolescent de 18 ani a decedat, după ce motocicleta cu care se deplasa s-a izbit într-o fântână.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.