Acasă Politic FOTO // Maia Sandu: „Suntem datori să continuăm pe calea dezvoltării și...

FOTO // Maia Sandu: „Suntem datori să continuăm pe calea dezvoltării și democrației”

0

La o întâlnire desfășurată la Sălcuța, Căușeni, președintele Maia Sandu a subliniat importanța continuării eforturilor pentru dezvoltarea țării, afirmând că „suntem datori să continuăm. Oricât de greu este drumul, eforturile noastre și ale părinților noștri timp de 3 decenii vor fi încununate doar dacă mergem mai departe pe calea dezvoltării și democrației.”

Maia Sandu a evidențiat realizările recente, inclusiv renovarea drumului R26 Căușeni-Cimișlia, implementarea a 37 de proiecte prin programul „Satul European” și o dezvoltare regională în valoare de 235 milioane de lei. De asemenea, aceasta a menționat construirea a 35 km de apeduct, a 7 terenuri de sport și joacă, precum și modernizarea spitalului raional.

„La Căușeni a fost deschis un centru perinatal modern, unde mamele și nou-născuții beneficiază de condiții sigure și echipament performant, dar și un centru primar de accident vascular cerebral pentru salvarea câtor mai multe vieți,” a adăugat Sandu.

În contextul alegerilor din 20 octombrie, Maia Sandu a făcut apel la cetățeni să aleagă calea progresului, afirmând:

„Cetățenii vor spune ce vor pentru țara noastră – fie mai stăm blocați 30 de ani, fie facem un salt spre progres, venituri mai mari și viață mai bună. Asemenea lucruri se pot face doar cu toată țara împreună.”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.