Acasă Politic FOTO // VIDEO // Renato Usatîi insistă ca angajații CFM să fie...

FOTO // VIDEO // Renato Usatîi insistă ca angajații CFM să fie egalați cu bugetarii și salariile să le fie achitate din bugetul de stat

0

Angajații de la Calea ferată a Moldovei trebuie să fie egalați în drepturile lor salariale cu bugetarii, astfel încât salariile să le fie achitate  din bugetul de stat. O declarație în acest sens a fost făcută de candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte, Renato Usatîi, la întâlnirea cu locuitorii din raionul Ocnița.  

„Calea Ferată trebuie reanimată, iar angajații CFM trebuie să fie egalați cu bugetarii. Cred cu tărie că această ramură trebuie salvată și dezvoltată, iar salariile angajaților CFM trebuie să fie achitate  din bugetul de stat”, a declarat Renato Usatîi.  

El a amintit că Calea ferată de la Ocnița până la Giurgiulești reprezintă una dintre cele mai importante artere strategice ale țării noastre, conectând nordul și sudul Moldovei.

„Este o infrastructură vitală pentru transportul mărfurilor, mobilitatea cetățenilor și dezvoltarea economiei noastre. Dezvoltând infrastructura feroviară, vom dezvolta regiunile și vom crea locuri de muncă și vom stimula economia locală din nord până la sud, oferind acces mai rapid la piețele externe”, a conchis liderul Partidului Nostru.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.