Acasă Extern Opt suporteri FCSB, condamnați la închisoare în Grecia. Motivul

Opt suporteri FCSB, condamnați la închisoare în Grecia. Motivul

0

Opt suporteri ai FCSB, care mergeau la meciul din Europa League cu PAOK Salonic, au fost condamnați la 18 luni de închisoare în Grecia. Ei au fost prinși la frontieră cu diverse arme albe.

Un tribunal grec i-a judecat după o procedură accelerată, folosită în asemenea cazuri. Din cele 18 luni, primele 30 de zile le vor petrece obligatoriu într-o închisoare din nordul Greciei. Pentru restul pedepsei, cei opt români pot face apel, scrie Digi24.ro.

Pe lângă închisoare, fiecare trebuie să plătească o amendă de 1.200 de euro.

Potrivit postului public din Grecia, suporterii FCSB au fost uluiți când au aflat sentința. Unul dintre ei a spus că este om de afaceri și că trebuie să se întoarcă în România repede, ca angajații lui să nu rămână fără loc de muncă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.