Acasă Comunicate de presă Un străin, expulzat din Moldova: s-ar fi implicat în treburile interne ale...

Un străin, expulzat din Moldova: s-ar fi implicat în treburile interne ale Republicii Moldova

0

Un cetățean străin a fost expulzat de pe teritoriul Republicii Moldova, după ce a fost declarat persoană indezirabilă. Potrivit Inspectoratului General pentru Migrație, este vorba despre un bărbat de 60 de ani, care, conform procedurilor, a fost îndepărtat sub escort.

Măsura de îndepărtare a străinului a fost dispusă în legătură cu implicarea acestuia în treburile interne ale Republicii Moldova, fapt care pune în pericol securitatea națională a țării noastre.

Operațiunea de îndepărtare a străinului a fost organizată de către ofițerii Inspectoratului General pentru Migrație și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate.

De menționat că potrivit art. 55 a Legii nr. 200/2010 privind regimul străinilor în R. Moldova, o persoană poate fi declarată indezirabilă dacă a desfăşurat, desfăşoară ori în privinţa acesteia există indicii temeinice că intenţionează să desfăşoare activităţi de natură să pună în pericol securitatea naţională sau ordinea publică.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.