Acasă Politic FOTO // Dorin Recean, a efectuat o vizită în raionul Ocnița, unde...

FOTO // Dorin Recean, a efectuat o vizită în raionul Ocnița, unde a interacționat cu localnicii și a discutat despre problemele cu care se confruntă comunitățile din zonă

0

În cadrul întâlnirilor, Recean a subliniat că oamenii din Ocnița sunt muncitori și gospodari, având așteptări clare: drumuri de calitate, asistență medicală eficientă și locuri de muncă bine remunerate pentru tineri. Unul dintre cele mai importante subiecte aduse în discuție a fost lipsa apei potabile în satele din raion.

Prim-ministrul s-a arătat încântat de mobilizarea exemplară a comunităților din satele Clocușna și Ocnița, care au reușit să câștige proiecte de aprovizionare cu apă.

„În cel mai scurt timp, aceste localități vor beneficia de condiții mai bune de viață. În ultimii doi ani, am construit 47 de kilometri de apeduct în raionul Ocnița, fiind cele mai mari proiecte de acest tip realizate în aceste comunități de la declarația de independență,” a declarat Recean.

De asemenea, în satul Gîrbova, s-au realizat proiecte importante, printre care reparația Casei de Cultură și amenajarea unui teren de joacă. Recean a anunțat că foarte curând va continua proiectul de reparație a drumului regional G8, care leagă satul de traseul republican, oferind astfel gîrbovenilor acces la un drum confortabil spre centrul raional.

„Cu toții ne dorim o Moldovă prosperă, unde să trăim bine, aici, acasă. Este esențial să fim uniți și să ne alegem viitorul noi înșine, fără a lăsa pe alții să ne decidă soarta. Pe 20 octombrie, vă îndemn să votăm DA la Referendum și să alegem Maia Sandu pentru un viitor mai bun,” a conchis Dorin Recean.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.