Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat, a criticat guvernarea actuală pentru lipsa de transparență...

VIDEO // Vlad Filat, a criticat guvernarea actuală pentru lipsa de transparență și lipsa de interes față de procesul său judiciar

0

În cadrul unei declarații recente, Filat a susținut că autoritățile nu doresc să reînvie dosarul său pentru a evita participarea sa la alegerile locale și prezidențiale.

Potrivit lui, scopul celor de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este de a-l elimina din arena politică, afirmând:

„Cred că cei din PAS și-ar dori să mă vadă mai degrabă mort decât viu, pentru că astfel nu aș putea să critic activitățile lor.”

Filat a subliniat că nu va tăcea în fața ilegalităților și problemelor cu care se confruntă țara, așa cum nu a tăcut nici pe timpul altor lideri politici, precum Vladimir Voronin sau Vlad Plahotniuc, când a făcut față reprimării. El a avertizat că guvernarea actuală își urmărește propriile interese politice, afectând nu doar situația sa personală, ci și pe cea a altor politicieni din centrul-dreapta.

„Au canibalizat totul. Cei rămași au doar senzația că sunt vii, dar în realitate sunt mai morți politic decât mine,” a concluzionat el, subliniind climatul politic tensionat și provocările cu care se confruntă opoziția în prezent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.