Acasă Politic FOTO // Renato Usatîi, la Ungheni: Trebuie să unificăm societatea, nu să...

FOTO // Renato Usatîi, la Ungheni: Trebuie să unificăm societatea, nu să o dezbinăm. Voi promova doar vectorul dezvoltării naționale!

0

Trebuie să unificăm societatea, nu să o dezbinăm, așa cum au făcut toate guvernările de până acum! Declarația a fost făcută de Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova, la întâlnirea cu locuitorii din Ungheni.

„Nu suntem vasalii nimănui și nu avem nevoie ca străinii să ne dicteze cum să ne conducem țara și cum să trăim. În calitate de președinte al Republicii Moldova, voi pune la baza activității mele doar vectorul dezvoltării naționale”, a declarat Renato Usatîi.

El a reiterat poziția sa că țara are nevoie de un guvern de profesioniști care să reprezinte toarte partidele, inclusiv cele extraparlamentare:

„Avem nevoie de un guvern format din profesioniști, cu reprezentanți ai tuturor partidelor, inclusiv din cele extraparlamentare. Nu contează etnia sau limba vorbită, ci doar competența în domeniul său”.

Renato Usatîi le-a mulțumit cetățenilor din raionul Ungheni pentru discuția constructivă. Sâmbătă, Renato Usatîi s-a întâlnit, de asemenea, cu locuitorii din alte două raioane din centrul țării: Strășeni și Călărași.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.