Acasă Extern Tănără din Republica Moldova, ucisă de un vecin la Bacău

Tănără din Republica Moldova, ucisă de un vecin la Bacău

0

O tânără de 18 ani, originară din Republica Moldova, a fost ucisă cu bestialitate la Bacău, România. Un vecin i-a bătut la uşă, i-a cerut un foc, apoi ar fi înjunghiat-o.

Conform presei de peste Prut, infracțiunea a avut loc sub ochii fraţilor mai mici ai victimei. Potrivit Antena3, atacatorul ar avea probleme psihiatrice şi fusese externat acum trei luni dintr-o instituție medicală specializată.

Bărbatul are 20 de ani şi a fost internat la psihiatrie de mai multe ori. Acesta a mai comis şi alte atacuri anterior, potrivit autorităților române, citate de jurnaliști. Acum un an, acesta a rănit o altă femeie cu un cuțit, urmare a unui conflict spontan

După ce a fost înjunghiată, moldoveanca a ajuns în stare gravă la spital. Medicii au încercat să îi salveze viața, însă tânăra a avut stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare au fost fără succes.

Agresorul este reținut. Preliminar, bunica sa, care are tutelă, l-ar fi luat de la spital și ar fi semnat toate actele necesare pentru eliberarea bărbatului din psihiatrie.

Expertizele urmează să stabilească dacă individul era conștient de acțiunea pe care o comite. Actualmente, bărbatul este din nou plasat la spitalul de psihiatrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.