Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat critică promisiunile electorale ale Maiei Sandu

VIDEO // Vlad Filat critică promisiunile electorale ale Maiei Sandu

0

Fostul prim-ministru Vlad Filat a criticat recent promisiunile electorale ale Maiei Sandu, susținând că multe dintre acestea sunt nerealiste și neîndeplinite. Filat a amintit că Maia Sandu a promis în 2020 asigurarea prânzurilor calde pentru pensionari, dar, după patru ani, nu există dovezi că această promisiune a fost îndeplinită.

„Dacă îmi arătați un pensionar care a mâncat un prânz cald de la Maia Sandu… De ce această alimentație sănătoasă și gratuită din contul statului nu a fost asigurată în acești patru ani care au trecut?” a declarat Filat.

De asemenea, Filat a comentat promisiunea Maiei Sandu de a oferi un adaos de 3000 de lei pe lună timp de 12 luni pentru fiecare tânăr care se angajează la primul loc de muncă. El a pus la îndoială fezabilitatea acestei măsuri și a subliniat importanța creării condițiilor pentru dezvoltarea afacerilor, astfel încât acestea să poată oferi salarii decente tinerilor.

„Cineva a calculat ce înseamnă asta ca buget și ca soluție în general? Eu cred că soluția adecvată este să creiezi condiții pentru business ca el să se dezvolte și să plătească salarii decente tinerilor, ca ei să nu aștepte suplimente de la președintele care vrea să fie ales,” a afirmat Filat.

Declarațiile fostului prim-ministru aduc în discuție viabilitatea și sustenabilitatea promisiunilor electorale și subliniază necesitatea unor politici realiste și eficiente pentru dezvoltarea economică a țării.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.