Acasă Extern Un avion de vânătoare F-18 s-a prăbuşit în estul Spaniei. Pilotul nu...

Un avion de vânătoare F-18 s-a prăbuşit în estul Spaniei. Pilotul nu a supravieţuit

0

Un avion de vânătoare F-18 al armatei spaniole s-a prăbuşit vineri, 4 octombrie curent, în estul Spaniei, iar pilotul şi-a pierdut viaţa, transmite digi24.ro.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului în provincia Teruel. Imaginile prezentate de un post regional de televiziune arată o coloană groasă de fum ridicându-se de la locul prăbuşirii avionului într-o zonă împădurită.

Potrivit presei locale, avionul efectua un exerciţiu împreună cu un alt F-18 şi zbura la joasă altitudine.

Acest incident este ultimul dintr-o serie de accidente suferite de Forţele Aeriene Spaniole cu acest tip de avion de producţie americană şi introdus în serviciul armatei spaniole începând din anul 1986. Patru piloţi și-au pierdut viaţa în mai mult de zece accidente, notează sursele citate de Agerpres.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.