Acasă Politic Nantoi l-a numit pe Voronin bădăran degradat şi hoit politic. Motivul

Nantoi l-a numit pe Voronin bădăran degradat şi hoit politic. Motivul

0

„Bădăran degradat”, aşa l-a numit deputatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Oazu Nantoi pe Vladimir Voronin, liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), pentru că Voronin ar fi „atacat ideea referendumului din 20 octombrie şi pe Maia Sandu în calitate de preşedinte”.

Într-o postare pe Facebook, deputatul din Parlamentul Republicii Moldova a mai scris că Voronin este „un hoit politic degradat, care încă mai pute și în 2024 şi se dă cu părerea despre referendumul din 20 octombrie”, precizând că atâta timp cât moldovenii vor da dovadă de „amnezie civică, persoane loiale regimului de la Moscova „vor lovi în viitorul acestei țări”, scrie newtv.md.

„În 2001, acest bădăran necioplit devine președinte al R. Moldova și, în această calitate, la 16 mai 2001, se prezintă la Tiraspol, unde, fiind tras pe sfoară de banditul Igor Smirnov, a semnat cinci documente, fiecare echivalând cu trădarea națională.

Cineva mai ține minte cum, la 24 martie 2005, sub bagheta lui Vladimir Voronin, Parlamentul R. Moldova unanim (!) a votat „Declarația cu privire la Integrarea Europeană a Republicii Moldova”?

Cineva mai ține minte cum, la 28 septembrie 2006 (din memorie), Vladimir Voronin l-a făcut pe Igor Dodon – urmașul lui Iuda, ministru al Economiei, catapultându-l pe bolta politică maldavenească?

Cineva mai ține minte cum, la 7 aprilie 2009, a fost bătut și umilit viitorul Moldovei? Vladimir Voronin – președintele R. Moldova timp de opt ani înainte de acesta, a răspuns pentru aceasta? Vrem, după aceasta, ca cei tineri să-și lege viitorul de R. Moldova?

Și nu e de mirare că acest hoit politic degradat, care încă mai pute și în 2024, se dă cu părerea despre referendumul din 20 octombrie.

Însă, mai este o problemă fundamentală. Atâta timp cât noi, cetățenii R. Moldova, vom da dovadă de amnezie civică, atâta timp, la comanda lui Putin, vor lovi în viitorul acestei țări.

Pe când rezultatele referendumului din 20 octombrie curent ne vor oferi răspunsul univoc la întrebarea: Care este raportul dintre numărul de cetățeni conștienți ai R. Moldova și numărul celor care se lasă manipulați de populismul lui Șor, cinismul urmașului lui Iuda – Igor Dodon, și putoarea emanată de hoitul politic al lui Vladimir Voronin? A rămas puțin”, a mai scris Nantoi pe Facebook.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.