Acasă Politic VIDEO // Vlad Filat: “Concurentul principal al Maiei Sandu este Maia Sandu...

VIDEO // Vlad Filat: “Concurentul principal al Maiei Sandu este Maia Sandu și promisiunile ei nerealizate”

0

Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, a criticat dur actuala conducere, acuzând-o de neîndeplinirea promisiunilor făcute.

“Concurentul principal al Maiei Sandu este Maia Sandu și promisiunile ei care s-au transformat în minciuni”, a declarat Filat.

El a subliniat că Moldova avea anterior trei avantaje esențiale pentru atragerea investițiilor: forța de muncă calificată și ieftină, costuri reduse la energie și gaz, și acces la piețele UE și CSI.

“Toate aceste componente lipsesc în prezent”, a adăugat el.

Filat a subliniat importanța instituțiilor funcționale și a justiției, adăugând că, deși Moldova mai are acces la piața europeană, țara nu este încă competitivă. “Până nu vor fi rezolvate aceste trei componente, toate promisiunile rămân doar promisiuni”, a concluzionat el.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.