Acasă Extern A nins în Ucraina. Turiștii sunt sfătuiți să nu urce pe munte

A nins în Ucraina. Turiștii sunt sfătuiți să nu urce pe munte

0

A nins în două regiuni ucrainene: Ivano-Frankovsk și Zakarpatie. Munții Carpați sunt acoperiți de zăpadă, iar meteorologii promit temperaturi de până la minus cinci grade Celsius în zilele următoare. Turiștii au fost sfătuiți să nu urce pe munte și să aștepte ameliorarea vremii.

Ieri, a nins și în munții din România. Pe Transalpina s-a depus un strat de zăpadă de un centimetru, iar temperaturile negative au înghețat șoseaua, scrie moldova1.md.

Precipitațiile care au căzut în zonele montane s-au transformat în lapoviță și ninsoare și s-au depus pe partea carosabilă din sectorul montan. A nins și la Bâlea Lac, unde stratul de zăpadă a ajuns la doi centimetri.

De iarna timpurie s-au putut bucura și oamenii din Poiana Brașov, unde a nins ca în povești. Pe Vârful Omu stratul de zăpadă măsoară deja cinci centimetri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.