Acasă Justiţie Detenție pe viață pentru bărbatul care și-a lăsat gravidă fiica vitregă de...

Detenție pe viață pentru bărbatul care și-a lăsat gravidă fiica vitregă de 11 ani

0

Bărbatul care și-a violat de mai multe ori fiica vitregă, în vârstă de 11 ani, și a lăsat-o gravidă a fost condamnat la detenție pe viață. Sentința a fost pronunțată de către Judecătoria Strășeni, transmite IPN.

Instanța precizează că inculpatul și-a recunoscut parțial vina. Potrivit materialelor cauzei, acesta a abuzat sexual copila de 11 ani pe parcursul anului 2023. Prin constrângere fizică, a săvârșit cu ea mai multe rapoarte sexuale neconsimțite, în urma cărora minora a rămas însărcinată.

Dacă sentința va rămâne definitivă, condamnatul își va ispăși pedeapsa în penitenciar de tip închis.

Fata de 11 ani a născut la mijlocul lunii ianuarie a acestui an, iar cazul a devenit cunoscut peste două săptămâni. Atunci a fost pornită o cauză penală, iar la scurt timp tatăl vitreg a fost reținut și apoi plasat în arest. Inițial, minora ar spus că a rămas însărcinată de la un băiat din altă localitate. Mama fetei se afla la muncă peste hotare, minora și doi frați ai ei rămânând în grija inculpatului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.