Acasă Social Europa, lovită de un nou ciclon: Furtuna Ashley aduce temperaturi polare

Europa, lovită de un nou ciclon: Furtuna Ashley aduce temperaturi polare

0

Meteorologii români anunță o nouă furtună, care va traversa continentul european de la vest la est, aducând cu ea un val de frig, ploi abundente şi rafale de vânt.

Furtuna Ashley va ajunge la sfârșitul acestei săptămâni, sunt așteptate rafale de vânt de peste 100 – 120 km/h, diferențe termice de la o zi la alta, averse, vijelii şi ninsori în zonele alpine. În România, ciclonul va ajunge duminica. 

Meteorologii din Republica Moldova susțin că ciclonul se va resimți și în țara noastră, dar cu o intensitate mai redusă. Duminica, ne așteaptă ploi slabe în nordul țării și vor avea loc intensificări ale vântului. 

sursa:newtv.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.