Acasă Social Alertă de călătorie în Liban și Israel

Alertă de călătorie în Liban și Israel

0

Ministerul Afacerilor Externe îndeamnă cetățenii Republicii Moldova care se află în Republica Libaneză și statul Israel să manifeste vigilență în contextul deteriorării situației de securitate în regiunea Orientului Mijlociu. Instituția recomandă persoanelor să evite orice călătorie în aceste state.

MAE recomandă cetățenilor să urmărească instrucțiunile autorităților militare și civile, să limiteze călătoriile în nord și sud, iar fără mari necesități, să nu părăsească domiciliul. În caz de tiruri, să se refugieze în adăposturi speciale.

În caz de necesitate, persoanele pot apela la Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel: +972 52-7789772 (24/7) [email protected], israel.mfa.gov.md sau la linia de urgență a MAE: 0 80 090 990 – gratuit de la telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova, și la: +373 22 23 20 02.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.