Acasă Social VIDEO // Violator moldovean reținut în Rusia

VIDEO // Violator moldovean reținut în Rusia

0

Un bărbat de 38 de ani, condamnat la 15 ani de închisoare și anunțat în 2016 în căutare națională și internațională pentru viol și tâlhărie, a fost reținut în Federația Rusă. Individul a fost extrădat și predat autorităților de drept ale Republicii Moldova, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, în februarie 2014, bărbatul, originar din raionul Ialoveni, fiind în stare de ebrietate alcoolică, a luat cu forța o femeie la el acasă, unde a violat-o în formă perversă. Iar în mai 2014, individul, folosind un cuțit, a răpit o femeie și a dus-o cu automobilul într-o pădure din raionul Ialoveni, unde, amenințând-o cu moartea, a violat-o, apoi i-a sustras mai multe bunuri.

Reținerea bărbatului a fost posibilă datorită acțiunilor întreprinse de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, transmite IGP.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.