Acasă Politic FOTO // Ion Ceban: Noi am reușit, împreună cu tinerii, să creăm...

FOTO // Ion Ceban: Noi am reușit, împreună cu tinerii, să creăm o Capitală a Tineretului

0

„Chișinău Youth Fest” a fost un adevărat succes, chiar dacă, zice Primarul General, Ion Ceban, opiniile privind numărul participanților variază, pentru că cineva spune că au fost 10 mii, alții că au fost 100 de mii în PMAN, informează TRIBUNA. 

„Concluzia vă aparține, însă noi am reușit, împreună cu tinerii, să creăm o Capitală a Tineretului.

Cea de-a treia ediție a „Chișinău Youth Fest” a fost un eveniment organizat de Primăria Chișinău pentru toți tinerii. Anul acesta, tinerii au ales formatul și pe cine au dorit să vadă în PMAN”, a scris edilul.

În context, Ion Ceban a mulțumit echipei pentru munca și efortul depus, subliniind că Primăria Chișinău organizează mii de evenimente pe parcursul anului, mari și mici, dedicate tinerilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.