Acasă Social FOTO // Accident grav în raionul Soroca. Un bărbat a ajuns...

FOTO // Accident grav în raionul Soroca. Un bărbat a ajuns la spital, după ce căruța sa a fost lovită de un Renault

0

O persoană a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost implicat într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat în seara zilei de vineri, 20 septembrie, în localitatea Rubelnița din raionul Soroca, scrie realitatea.md.

„Din investigațiile preliminare desfășurate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 36 de ani, locuitor al raionului Soroca, conducând un automobil Renault, nu ar fi păstrat distanța față de mijlocul de transport cu tracțiune animală ce îl preceda. Acest fapt a condus la tamponarea din spate a căruței, care era condusă de un bărbat de 58 de ani din satul Rublenița.

Conducătorul căruței a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat pentru Realitatea.md, purtătoarea de cuvânt a Poliției Soroca, Talpă Svetlana.

Ambii șoferi se aflau în stare de ebrietate, rezultatele indicând o concentrație de 1,31 mg/l vapori de alcool în aerul expirat pentru șoferul Renault-ului și 1,04 mg/l pentru căruțaș.

Oamenii legii au inițiat în acest sens o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar conducătorul automobilului a fost reținut pentru 72 de ore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.