Acasă Social Restricţii de trafic în Capitală în acest weekend. Ce evenimente sunt în...

Restricţii de trafic în Capitală în acest weekend. Ce evenimente sunt în oraş

0

Circulaţia rutieră pe câteva artere din Capitală este oprită în acest weekend din cauza mai multor evenimente publice. Potrivit autorităţilor municipale, restricțiile sunt aplicate începând de astăzi până pe 23 septembrie, ora 02:00, scrie newtv.md.

Primăria municipiului Chişinău anunţă că astăzi, între orele 10:00 -20:00 organizează, cu prilejul Săptămânii Europene a Mobilității, „O zi fără mașini”. Astfel, va fi sistată circulația rutieră pe str. 31 August 1989, tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Vasile Alecsandri și pe strada Vlaicu Pârcălab, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. De asemenea va fi sistat traficul pe strada București și Veronica Micle, tronsonul cuprins între străzile A. Pușkin și Mihai Eminescu.

Traficul rutier va fi suspendat și pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între strada Mihai Viteazul și Petru Rareș din cauza campionatului municipal la ciclism, pe cursa Criterium.

Totodată, pe parcursul zilei de duminică, traficul rutier va fi suspendat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Pușkin și Sfatul Țării. Restricțiile vor fi aplicate începând cu ora 09:00, până pe 23 septembrie la ora 02:00. Măsurile sunt impuse în legătură cu organizarea și desfășurarea întrunirii social-culturale „Chișinău Youth Fest”, ediția a III-a, dedicată Zilei Internaționale a Tineretului.

În această perioadă, circulația transportului public va fi redirecționată pe străzile adiacente, precizează Primăria Chişinău.

Având în vedere aceste restricţii, şoferii sunt îndemnați de autorităţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.