Acasă Politic Recean, la Platforma de Sprijin pentru Moldova: „Ne-am adunat pentru a sărbători...

Recean, la Platforma de Sprijin pentru Moldova: „Ne-am adunat pentru a sărbători realizările și a face planuri de viitor”

0

Republica Moldova a atins „repere semnificative” în calea spre Uniunea Europeană. Declarația a fost făcută de prim-ministrul Dorin Recean, la deschiderea celei de-a cincea ediții a Platformei de Parteneriat pentru Moldova. Premierul s-a arătat solidar cu Ucraina și a menționat în acest context că țara noastră rămâne afectată în contextul războiului de la graniță, scrie tv8.md

„Mai rămân în continuare provocări în contextul războiului din Ucraina, dar și în contextul situației climatice extreme. Guvernul a trebuit să gestioneze intervenții imediate pentru a elimina consecințele socio-economice”, a spus premierul. 

Recean a menționat că Guvernul pune accent pe infrastructură, energie, agricultura sustenabilă, dar și extinderea sectorului interprinderilor mici și mijlocii. 

„Pe măsură ce ne apropiem de Uniunea Europeană, conectivitatea cu piața unică este esențială, la fel ca și capacitatea noastră de a menține solidaritatea cu țara vecină, Ucraina”, tot aici, premierul a adăugat că modernizarea infrastructurii rutiere va contribui la sporirea afacerilor. 

„Ne adunăm împreună pentru a sărbători realizările noastre dar și pentru a construi planuri pentru un viitor mai bun, pentru fiecare de la această masă”, și-a încheiat discursul Dorin Recean.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.