Acasă Politic Acuzații grave de la Nichiforciuc în adresa lui Filip privind Casa Presei

Acuzații grave de la Nichiforciuc în adresa lui Filip privind Casa Presei

0

Deputatul Eugeniu Nichiforciuc, exclus recent din fracțiunea Partidului Democrat, este convins că în spatele privatizării „Casei Presei”, a fostei cantine a Guvernului, dar și a altor cinci terenuri publice din raza municipiului Chișinău, despre care nu s-a știut până acum, s-ar afla nimeni altul decât fostul premier Pavel Filip.

Mai mult, acesta afirmă că o altă ilegalitate s-ar fi comis atunci când s-ar fi falsificat declarațiile vamale privind banii folosiți pentru privatizarea bunurilor respective.

Potrivit lui Nichiforciuc, Pavel Filip niciodată nu a recunoscut infracțiunile care i se incriminează, însă dovezile ar fi la suprafață. Acesta a venit și cu noi detalii despre proveniența banilor folosiți la privatizarea „Casei Presei”, fostei cantine a Guvernului și a altor cinci terenuri publice din raza capitalei.

„Noi stim despre „Casa Presei”, Cantina Guvernului… Noi cunoaștem și despre alte cinci terenuri aflate din raza Chișinăului. Ce, Filip a recunosct vreodată aceste lucruri? Dar faptul că aceste bunuri, „Casa Presei” și cantina Guvernului, au fost întoarse statului… cum credeți, a fost o infracțiune, dacă ele au fost întoarse statului? Dacă a avut loc privatizarea, iar ulterior restituite statului, înseamnă că privatizarea a avut loc fraudulos, prin corupție”, a declarat astăzi Nichiforciuc, în cadrul unui interviu pentru Unimedia.

Deputatul neafiliat spune că săptămâna viitoare va face unele demersuri la adresa unor instituții de drept, pentru a afla beneficiarul final al acestor privatizări dubioase.

ziarulnational.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.