Acasă Comunicate de presă Descarcerare la Ungheni: Un tânăr care s-a izbit cu mașina în copac,...

Descarcerare la Ungheni: Un tânăr care s-a izbit cu mașina în copac, transportat la spital

0

În dimineața zilei de 14 august, salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident de circulație, care a avut loc în raionul Ungheni între localitățile Rezina și Cetireni.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 04:44. Potrivit datelor înregistrate, șoferul unui Volkswagen Passat a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, șoferul de 26 de ani a rămas blocat în autoturismul avariat.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori. Angajații IGSU din raionul Ungheni au efectuat deblocarea promptă a sinistratului.

În urma accidentului bărbatul a suferit diverse traumatisme fiind transportat de echipajul medical la spitalul raional pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de poliție. În ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii IGSU au intervenit în 73 situații de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.