Acasă Justiţie Ministrul Justiției este sigur că corupția va fi învinsă în Moldova

Ministrul Justiției este sigur că corupția va fi învinsă în Moldova

0

Ministrul Justiţiei, Sergiu Litvinenco, a declarat că autorităţile moldoveneşti vor continua lupta împotriva corupţiei, exprimându-şi încrederea că se va reuşi „eliminarea definitivă” a acestui fenomen.

El a scris despre acest lucru pe pagina sa de Facebook cu ocazia Zilei Internaţionale Anticorupţie, marcată vineri, 9 decembrie.

Ministrul este sigur că corupţia „este o sursă a sărăciei” şi „de aceea, ea nu poate fi tolerată”.

„Vom continua să muncim asiduu pentru a curăţa sistemul de justiţie de oameni compromişi, pentru a spori încrederea cetăţenilor în justiţie, pentru a clădi un stat de drept puternic şi pentru a educa generaţii de oameni oneşti, astfel încât într-o zi să eliminăm definitiv această sabie a lui Damocles de deasupra capetelor noastre”, a asigurat ministrul.

El a făcut apel la „respectarea legii şi a integrităţii”, pentru că doar aşa „vom putea să transformăm Republica Moldova într-un tărâm al oportunităţilor egale şi depline pentru fiecare cetăţean”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.