Acasă Social SIS a identificat alte două site-uri care promovează știri false

SIS a identificat alte două site-uri care promovează știri false

0

Serviciul de Informații și Securitate a identificat alte două site-uri care promovează știri false cu privire la evoluția COVID19. Este vorba despre portalurile covid19-md.tk și news-front.info, care vor fi monitorizate şi eventual blocate de Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației.

Decizia SIS se bazează pe dispoziția din 23 martie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, potrivit căreia furnizorii de servicii de comunicații electronice accesibile publicului au obligația de a bloca imediat sursele online care promovează știri false cu privire la evoluția COVID19.

ANRCETI va dispune blocarea acestor site-uri în baza informațiilor oferite de Serviciul de Informații şi Securitate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.