Acasă Politic Alaiba, despre țigările ticsite în „kulioace” la vamă: Simbol al mitei

Alaiba, despre țigările ticsite în „kulioace” la vamă: Simbol al mitei

0

Ieri, 6 august, a devenit cunoscut că la frontiera țării, vameșii au depistat un lot de 1.500 de pachete de țigări care erau ascunse în părțile constructive modificate artizanal ale unui autocar. Pe mulți însă i-a amuzat faptul cum acestea erau împachetate, şi nu cantitatea mărfii de contrabandă.

Lotul de țigări era grijuliu împachetat în pungi negre cu calendar care deja au devenit un simbol al țării.

Deputatul Dumitru Alaiba a declarat că:

„Gluma e glumă, dar această coincidență cu același kuliok devenit deja simbol al mitei trebuie să ne învețe o lecție simplă. Corupția tot hoție rămâne. Nu contează dacă e comisă de traficanți de țigări sau de președinți. Ar trebui să ne trezească același dezgust.Și diferență dintre un traficant ordinar sau un președinte corupt nu există, în esență. Diferența este în zerouri. Tot niște kuliokari ordinari sunt ambii. Dacă într-o bună dimineață s-ar trezi unul în locul altuia, ca în comediile americane, lucrurile ar merge ca totdeauna. Igor ar trafica țigări și ar mitui vameși până ar fi prins, iar ăștialalți ar învârti scheme prin Bahamas și ar finanța partidul prin kulioace”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.