Acasă Politic Renato Usatîi: „Igor Dodon ar fi plecat în secret la Moscova să...

Renato Usatîi: „Igor Dodon ar fi plecat în secret la Moscova să îi convingă pe unii de necesitatea sprijinului din partea Kremlinului”

1

Președintele Igor Dodon ar fi plecat în secret la Moscova. Cel puțin asta declară liderul de la Bălți, Renato Usatîi, într-o postare făcută publică pe pagina sa de facebook. 

Potrivit lui Usatîi, președintele ar intenționa să îi convingă pe unii lideri de la Kremlin de presupusa sa victorie de neînlocuit la alegerile prezidențiale și de necesitatea sprijinului din partea Moscovei. 

„Dodon nu știe încă că curatorii săi știu mai multe despre eșecul său în alegeri decât consilierul jumătate Vardanyan. În plus, doctorul nostru va merge din nou să elimine un alt caz penal fabricat împotriva mea”, a scris Usatîi pe facebook. 

Menționăm că Renato Usatîi, a fost anunțat în căutare internațională de  Politicianul acuză că este vorba de un dosar Ministerul de Interne de la Moscova. Politicianul acuză că este vorba de un dosar politic.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.