Acasă Istorii din spatele culisei DOC// Câte identități are Vladimir Plahotniuc? Au apărut dezvăluiri oficiale

DOC// Câte identități are Vladimir Plahotniuc? Au apărut dezvăluiri oficiale

0

Fostul Democrat și lider al partidului, Vlad Plahotniuc, care a fugit acum mai bine de un an din R. Moldova, ar avea patru identități. Cel puțin, așa rezultă dintr-o ordonanță de reținere, semnată de procurorul Vladislav Căruceru, care vizează reținerile din 3 august, curent, de la Inspectoratul Național de Investigații al IGP, în dosarul ”Metalferos”.

Fostul lider al democraților ar avea patru identități: Plahotniuc Vladimir Gheorghe, Plakhotnyuk Vladimir, Novak Vladislav Vladimir și Ulinici Vladimir. Data de naștere a acestor identități este 1 ianuarie 1966, cu excepția identității Novak, născut pe 25 decembrie 1965.

Datele pretind a fi oficiale, după ce o ordonanță care vizează reținerile unor angajați INI, în dosarul MetalFeros a ajuns în posesia portalului nostru.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.