Acasă Politic FOTO// Ceasuri de LUX deținute de Igor Dodon. Brand-uri renumite și prețuri...

FOTO// Ceasuri de LUX deținute de Igor Dodon. Brand-uri renumite și prețuri mai mari decât averea unui muncitor de rând

2

În timp ce țara se află într-o criză economică continuă, președintele Igor Dodon a adunat o colecție de accesorii de milioane. Tot mai des, șeful statului își face apariția în public, purtând pe mâină o bijuterie care costă mai mult decât toată averea unui simplu cetățean din Republica Moldova. Totuși, se pare că acest lucru nu îl deranjează pe președinte, așa cum uneori acesta poartă ceasurile chiar și la întâlnire sale cu cetățenii.

Pentru Igor Dodon, ceasul pare să fie mai mult decât o necesitate, ci mai degrabă un indicator al prestigiului. Tocmai din acest motiv, președintele nu ezită să îți împodobească încheietura mâinii cu accesorii al cărorpreț, depășește sunte de mii, sau chiar milioane de lei.

Deși declară că trăiește mai mult din venitul soției, dar și din ajutorul părinților, ceasul de pe mâina lui Dodon, ce apare în imagine, atinge un cost de circa 1,5 mii de dolari SUA.

Așa cum obrazul subțire se ține cu cheltuială mare, Igor Dodon nu s-a orit la o bijuterie de nivelul ce depășește o singură mie de dolari. Acesta mai deține o altă bijuterie cu care se laudă. Este vorba de un ceas SUPER AVENGER II.

Renumita bijuterie ajunge să coste în jur de 6 mii de dolari SUA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

2 COMENTARII

  1. Daca Dodon a primit kuliokul cu bani de la Plahan cu aproape 1 mln de dolari,el nu poate sa-si ia pentru dinsul vre-o 50 de mii pentru cheltuiala ? Poate,Furculita ii da tot timpul din banii primiti de la rusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.