Acasă Social Alte 5 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat...

Alte 5 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus

0

Alte 5 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Deces 779: Bărbat de 72 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 28 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 780: Femeie de 77 ani, din raionul Cimișlia. Internată la data de 16 iulie, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 781: Femeie de 75 ani, din mun. Chișinău. Transferată la data de 29 iulie, de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertesniune arterială, obezitate.

Deces 782: Femeie de 57 ani, din raionul Taraclia. Internată la data de 17 iulie, la Spitalul Raional Taraclia. Comorbidități: fibrilație  atrială, diabet zaharat.

Deces 783: Femeie de 49 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 24 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă, obezitate, pielonefrită cronică.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.