Acasă Social VIDEO// Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și s-a pomenit fără...

VIDEO// Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și s-a pomenit fără el

0

Și-a lăsat telefonul pe tejgheaua magazinului și s-a pomenit fără el.

I s-a întâmplat unei casierițe care lucrează într-un magazin din comuna Grătiești.

Acum ea încearcă să-și întoarcă bunul dar și să dea de urmele celei care i l-a furat. Aceasta s-a adresat și la poliție, dar a și plasat imaginile de pe camerele de supraveghere pe o rețea de socializare, în speranța că cineva o va recunoaște și denunța pe hoață. 

În imagini se vede cum suspecta stă lângă tejghea și așteaptă să-și achite produsele achiziționate. La un moment dat ea vede telefonul, îl bagă în geantă își achită cumpărăturile și pleacă.

Cazul a avut loc în data de 30 iulie. 

În acest toți cei care au recunoscut-o sau dețin careva informații despre locul unde s-ar putea afla femeia ce apare în imagini sunt rugați să sune la numărul scurt 112 sau să se adreseze la cel mai apropiat post de poliție.

echipa.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.