Acasă Politic VIDEO// Un „kuliok” la CSM și un denunț la Procuratură, de la...

VIDEO// Un „kuliok” la CSM și un denunț la Procuratură, de la Andrei Năstase: „E timpul să ieșim din această hipnoză colectivă”

0

Membri ai Platformei DA, alături de președintele formațiunii, Andrei Năstase, au adus o pungă neagră la Consiliul Superior al Magistraturii, întrunit astăzi în ședință. „Le-am transmis acest simbol al corupției, acest „kuliok”, protestând astfel față de intențiile de a numi în funcții înalte în sistemul judecătoresc a persoanelor fără integritate”, a declarat Năstase.

„Mi-aș fi dorit ca întreaga societate să riposteze aici, opoziția să se manifeste în comun și solidar, din păcate alții sunt cei care au distrus ceea ce noi am construit de-a lungul anilor și anume o dreaptă unită. Știm din cauza cui dreapta a fost dezbinată.
Regret cedarea puterii în noiembrie 2019 către Dodon și iată că are loc tranzacționarea justiției. Este timpul să ieșim din această hipnoză colectivă, în care ne-au indus tot felul de politicieni, de dreapta sau de stânga, politicieni contextuali, de ocazie”, a declarat Andrei Năstase, fiind întrebat de ce nu au manifestat împreună cu membrii Partidului Acțiune și Solidaritate, care tot erau în fața CSM în această dimineață.

Andrei Năstase a anunțat, totodată, că a depus la Procuratura Generală o plângere penală, în care solicită investigarea anulării alegerilor de Chișinău, din 2018, în care figurează și cel care a pretinde la funcția de președinte la Curtea de Apel Chișinău, Vladislav Clima.


unimedia.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.