Acasă Politic Usatîi cheamă oamenii să-i spună dacă să candideze sau nu la prezidențiale

Usatîi cheamă oamenii să-i spună dacă să candideze sau nu la prezidențiale

0

„Va rog să înregistrați un video unde să vă expuneți părerea”, este adresarea primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, care îndeamnă oamenii să-și expună părerea cu privire la candidatura sa pentru alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

„Fac un apel către toți cetățenii R. Moldova. Vreau sa aud opinia profesorilor mei, cei care mă cunosc, cu care am făcut afaceri și nu doar. Va rog să înregistrați un video unde să vă expuneți părerea. Să candidez la alegerile prezidențiale sau nu? Până pe data de 27 august. Aveți o lună la dispoziție să spuneți părerea. În cazul în care vor fi zeci de mii de mesaje video, eu sunt gata să fiu toată viața „sluga” poporului.

Politicianul susține că timp de o lună va aduna toate mesajele, iar într-un final, în funcție de cât de mulți oamenii îl vor susține, va decide dacă să candideze sau nu pentru funcția de președinte al R. Moldovei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.