Acasă Politic Maia Sandu: Nu merg ca un candidat anti-Rusia. Merg ca un candidat...

Maia Sandu: Nu merg ca un candidat anti-Rusia. Merg ca un candidat anti-corupție

0

Președintele PAS și fostul premier, Maia Sandu, anunță că în această campanie prezidențială ea va merge nu ca un candidat anti-rus, ci un candidat anti-corupție și candidat al oamenilor cinstiți. Potrivit fostului șef al Executivului, ea dorește să reprezinte „oamenii cinstiți”. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Vineri cu Anatolie Golea” de la RTR-Moldova.

În această campanie nu merg ca un candidat anti-rus, merg ca un candidat anti-corupție și candidatul oamenilor cinstiți. Vreau să reprezint oamenii cinstiți”, a declarat ea.

Întrebată de moderator de ce nu a vizitat capitala Rusiei în perioada mandatului său de premier, liderul PAS a declarat că astfel de decizie au adoptat autoritățile ruse, care cu o lună înainte de demitere a Guvernului au cunoscut care vor fi urmările.

De ce nu am fost la Moscova? Invitația a fost. A fost și o înțelegere că vin la Moscova la data de 8 octombrie 2019. Cu câteva zile înainte domnul ambasador (Oleg Vasnețov – nota red.) l-a contactat le domnul ministru (Nicu Popescu – nota red.) și l-a anunțat că nu o pot primi pe doamna Sandu. „Vă vom anunța o dată ulterioară”. Ulterior, noi am solicitat informații care ar fi acea dată, însă nimeni nu ne-a răspuns… Putem doar presupune că la Moscova au știut de faptul că Guvernul nu se va menține o perioadă îndelungată, de aceea nu au dorit să numească o altp dată pentru întrevedere”, a declarat ea.

Amintim că Guvernul Sandu a fost demis la data de 12 noiembrie 2019.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.