Acasă Sport E gata! „Telenovela” Mbappe s-a încheiat: starul și-a dat cuvântul de onoare...

E gata! „Telenovela” Mbappe s-a încheiat: starul și-a dat cuvântul de onoare că semnează

0

Kylian Mbappe (23 de ani) se află la final de contract cu PSG, formație la care evoluează din 2017. Campion mondial cu naționala Franței în 2018, atacantul a refuzat până acum toate ofertele de prelungire primite din partea parizienilor și va părăsi gruparea de pe Parc des Princes în vară.

Goal.com scrie că Real Madrid se pregătește deja să anunțe marele transfer al lui Kylian Mbappe la finalul acestui sezon. Fotbalistul și-a dorit să plece pe Bernanbeu încă din vara trecută, însă PSG a refuzat atunci toate ofertele venite din partea „albilor”.

Parizienii au reușit să-l țină pe Mbappe la club până la finalul contractului, însă aventura jucătorului la PSG va lua sfârșit în vară.

Sursa citată scrie că Mbappe le-a dat cuvântul de onoare celor de la Real Madrid, în vara trecută, că la finalul acestui sezon va ajunge pe Santiago Bernabeu.

Florentino Perez nu-și face niciun fel de problemă în privința acestei mutări, pe care o consideră ca și rezolvată. Real Madrid se pregătește să anunțe transferul „galactic” al lui Kylian Mbappe în vara acestui an.

Conducătorii lui Real Madrid către Kylian Mbappe: „Acum ori niciodată!”

Kylian Mbappe (23 de ani) mai are contract cu PSG doar până în vară, iar în presă s-a speculat pe seama faptului că atacantul are deja o înțelegere cu Real Madrid, care urmează să fie anunțată după dubla din Champions League.

În startul acestui an, presa din toată lumea făcea un anunț care era așteptat de ceva timp. Kylian Mbappe și reprezentanții săi au ajuns la un acord cu Real Madrid, iar mutare o să fie făcută oficială după meciul din Champions League dintre cele două echipe.

Totuși, evoluția excepțională a atacantului în partida tur din Liga Campionilor contra celor de la Real Madrid i-a făcut pe șefii de la PSG să pluseze și să-l forțeze pe francez să se gândescă de două ori înainte să părăsească Ligue 1.

Conform TheTimes, Florentino Perez și apropiații săi i-au transmis un mesaj clar lui Mbappe, și anume că dacă își încalcă cuvântul dat și continuă la PSG, atunci o să aibă ușile închise toată cariera la gruparea „blanco”.

Madrilenii se bazează și pe faptul că francezul a crescut ca fan al echipei și l-a idolatrizat pe Cristiano Ronaldo, cu care avea postere în camera de cămin în care stătea.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.