Acasă Social Transportul public va activa doar dimineața și seara. Vezi noul program anunțat...

Transportul public va activa doar dimineața și seara. Vezi noul program anunțat de Primăria Chișinău

0

Transportul public în capitală are un nou program de activitate, care intră în vigoare începând de mâine, 23 martie. Potrivit primarului general, Ion Ceban, troleibuzele și autobuzele vor circula dimineața, între orele 5:30 -10:00, precum și după amiază, 16:00 – 20:00. În restul orelor tranportul va fi sistat. 

Ceban a dat asigurări că va solicita și șoferilor de  microbuzele să aplice același regim de activitate.

„Se va lucra după un program restricționat în contextul în care, vrem să asigurăm cu transport cetățenii care trebuie să meargă la muncă, sau la spitale. În rest, recomandarea noastră este să rămâneți acasă să evitați locurile publice, în cazul în care nu aveți o necesitate de a ieși din casă. Totodată, vreau să recomand, să rog, să evitați călătoriile prin țară, dacă iarăși, nu este vorba de o urgență”, a scris primarul general pe pagina sa de facebook. 

În același context, edilul capitalei face apel către cetățeni să respecte distanța socială în transport și să folosească măști, mănuși, precum și să aplice dezinfectantul plasat în fiecare unitate de transport public. 

Menționăm că, până la orele dimineții, pe teritoriul Republicii Moldova erau  înregistrate 80 de cazuri de coronavirus.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.