Acasă Social Încă 10 persoane au decedat în R. Moldova.Bilanțul morților ajunge la 707

Încă 10 persoane au decedat în R. Moldova.Bilanțul morților ajunge la 707

0

Încă 10 persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Potrivit sursei citate este vorba despre 4 femei și 6 bărbați cu vârstele de peste 43 de ani.

Deces 698: Bărbat de 68 ani, din raionul Ialoveni. Internat la data de 2 iulie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: cancer.

Deces 699: Femeie de 75 ani, din raionul Basarabeasca. Femeia a decedat la domiciliu, fiind refuzată spitalizarea. Comorbidități: insuficiență cardiacă gr. III, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr.III.

Deces 700: Bărbat de 78 ani, din raionul Criuleni. Transferat la data de 16 iulie, de la Spitalul Raional Criuleni, la Dispensarul Republican de Narcologie. Comorbidități: cardiomiopatie, boală toxică a ficatului.

Deces 701: Femeie de 48 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 21 iunie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: bronhopneumopatie cronică, tulburare psihotică polimorfă cu semne de schizofrenie.

Deces 702: Femeie de 43 ani, din raionul Florești. Transferată la data de 7 iulie, de la Spitalul Raional Florești, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: boală renală cronică, pancreatită cronică, sindrom hepato-renal.

Deces 703: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 7 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cardiopatie hipertensivă.

Deces 704: Bărbat de 63 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 19 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică, hipertensiune arterială.

Deces 705: Bărbat de 81 ani, din raionul Ocnița. Internat la data de 26 iunie, la Spitalul Raional Ocnița. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică.

Deces 706: Bărbat de 55 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 18 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 707: Femeie 51 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, cardiomioptie hipertensivă, hipertensiune arterială.

.știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.