Acasă Social Un bărbat din raionul Șoldănești a ars de viu în propria locuință;...

Un bărbat din raionul Șoldănești a ars de viu în propria locuință; Ce a provocat incendiul

0

Un bărbat de 61 a ars de viu în propria locuință, după ce ar fi uitat o țigară aprinsă.

Angajații IGSU au intervenit ieri la lichidarea unui incendiu în localitatea Acedar, din raionul Șoldănești. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 16:23. Potrivit primelor informații o casă a luat foc. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori.

Ajunși pompierii au stabilit că ard bunurile materiale și acoperișul unei case. În procesul de intervenție aceștia au găsit trupul carbonizat a proprietarului în vârstă de 61 de ani. Incendiul a fost lichidat fără ca acesta să obțină răspândire.

Conform primelor investigații, cel mai probabil focul a izbucnit în urma unei țigări nestinse. În acest context, pompierii îndemnă oamenii să respecte regulile antiincendiare și să evite fumatul în locuințe. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 72 situații de risc.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.