Acasă Social FOTO// Afacere cu alcool etilic contrafăcut în nordul țării. Doi bărbați în...

FOTO// Afacere cu alcool etilic contrafăcut în nordul țării. Doi bărbați în vârstă de 31 și 34 de ani au fost reținuți

0

Afacere cu alcool etilic contrafăcut în nordul țării. Doi bărbați în vârstă de 31 și 34 de ani au fost reținuți la intrarea în municipiul Bălți, după ce în mijloacele acestora de transportat s-a depistat 1000 de litri de alcool etilic contrafăcut.Sursa foto: politia.md

Activitatea a fost urmărită timp de o lună. Aceștia fabricau, păstrau, transportau și comercializau alcool contrafăcut. Reținerea a avut loc la data de 15 iulie curent la intrarea în Bălți, unde au fost stopate pentru verificare două mașini, de marcă ”Skoda Octavia” și ”Dacia Logan”.

În mașini indivizii transportau ilegal, spre comercializare, 50 de recipiente din plastic cu volumul de 20 litri fiecare, fără etichete, mărci comerciale sau timbru de acciz. În recipiente se afla lichid incolor, cu miros specific de alcool etilic, volumul total fiind de 1000 de litri.

În cadrul investigațiilor s-a stabilit că alcoolul etilic contrafăcut era destinat spre comercializare pe teritoriul municipiului Bălți. Toată producția a fost ridicată, iar poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele și persoanele implicate.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă amenzi de până la 4 500 de lei cu confiscarea atât a alcoolului, cât și a autoturismelor cu care era transportat.

politia.md

JURNAL.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.