Acasă Social O aeronavă din Italia a aterizat pe Aeroportul din Chișinău. Urmează să...

O aeronavă din Italia a aterizat pe Aeroportul din Chișinău. Urmează să transporte cetățenii italieni, din Moldova, acasă

0

Un avion de capacitate mare din Italia a sosit astăzi pe Aeroportul Internațional Chișinău, de unde ar urma să îmbarcheze cetățeni italieni, pentru a ai duce acasă. Cel puțin asta reiese atât din anunțurile plasate pe site-ul Ambasadei Italiei la Chișinău, cât și a site-ului flightradar24.com.

Astfel, aeronava cu pasageri italieni ar urma să decoleze de pe Aeroportul Internațional Chișinău la ora 13:30. Biletele au fost disponibile de a fi procurate doar on-line.

Mai jos găsiți atașat anunțul autorităților italiene, precum și dovada sosirii aeronavei din Italia în Republica Moldova.

Menționăm că, și Ambasada SUA la Chișinău a informat astăzi că, va transporta cu o rută specială de autobuz cetățenii americani până la București, de unde îi va îmbarca într-un avion și îi va transporta acasă.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.