Acasă Politic Deputatul Partidului „Pro Moldova”Sergiu Sîrbu bănuiește că este interceptat și filat ilegal...

Deputatul Partidului „Pro Moldova”Sergiu Sîrbu bănuiește că este interceptat și filat ilegal de către forțele de ordine

0

Deputatul Partidului „Pro Moldova”Sergiu Sîrbu bănuiește că este interceptat și filat ilegal de către forțele de ordine și a cerut să fie informat dacă în privința sa sunt întreprinse măsuri speciale de investigații. Alesul poporului a înaintat în acest sens câte o cerere în parte Procuraturii Generale (PG), Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și Serviciul de Informații și Securitate (SIS). 

În cererile înaintate deputatul scrie următoarele: „În ultima perioadă de timp, pe parcursul anului 2020, am observat de mai multe ori că în timp ce port discuții telefonice, vocea este bruiată sau se aude în ecou. Aceste semne îmi dau de bănuit că sunt interceptate convorbirile telefonice. Mai mult ca atât, de mai multe luni, constat prezența permanentă a mai multor persoane necunoscute în preajma domiciliului și locului de muncă, fiind regulat urmărit vizual”.

În acest context, deputatul a solicitat să fie informat dacă în privința sa se întreprind măsuri speciale de investigații, iar în cazul în care răspunsul este pozitiv să fie informat în temeiul cărei cauze penale au fost înfăptuite acestea.

Mai mult, Sergiu Sîrbu spune că există suspiciuni că unii deputați în Parlament, mai ales reprezentanții partidului „Pro Moldova”, sunt filați ilegal de către cetățeni străini. Alesul poporului a cerut de la SIS ca și aceste informații să fie verificate.

TV8.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.