Acasă Istorii din spatele culisei STOP CADRU/ VIDEO// Președintele socialist al raionului Dubăsari oferă bani pentru...

STOP CADRU/ VIDEO// Președintele socialist al raionului Dubăsari oferă bani pentru alegătorii, aduși să voteze la Criuleni pentru Dodon

1

Din imaginile vodeo făcute publice pe un canal de telegram, se vede cum Grigore Filipov, președintele socialist al raionului Dubăsari, oferă câte 300 de lei pentru voturi în favoarea lui Igor Dodon și PSRM. Banii erau oferiți locuitorilor din Transnistria aduși organizat să voteze în 2019 la Criuleni.

Eu m-am înțeles, ne întâlnim lângă casa mea. Încărcăm 3 mașini și plecăm. La ora 8:00 suntem la graniță. Eu m-am înțeles, ei vor merge de câte ori va fi nevoie.

Mergem, eu, tu, fiul, i-a câțiva vecini vom vota pentru Dodon. Îi spun, alimentăm mașina de 200 de lei și 300 de lei pentru om.

sursă video: @privetgrosmeister (telegram)

Menționăm că deocamdată Procuratura Generală nu a venit cu o reacție în urma acestor înregistrări.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.