Acasă Politic Deputat PAS: ”Mașinăria de vot a socialiștilor nu a acceptat ca modificările...

Deputat PAS: ”Mașinăria de vot a socialiștilor nu a acceptat ca modificările la Codul electoral să fie amânate măcar pentru o săptămână”

0

Alegerile prezidențiale sunt deja falsificate iar majoritatea parlamentară din Comisia Juridică Numiri și Imunități nu a acceptat ca modificările la Codul Electoral să fie amânate măcar pentru o săptămână. Cel puțin asta susține deputatul Sergiu Litvinenco, care a publicat informația pe pagina sa de faceook.

Mașinăria de vot a socialiștilor din Comisia juridică nu a acceptat ca modificările la Codul electoral – alea care schimbă regulile jocului cu câteva luni înainte de alegeri – să fie amânate măcar pentru o săptămână. Frauda electorală a lui Dodon a început. Dodon trebuie oprit, că îl copie pe Plahotniuc ”  a menționat Litvinenco. 

Tot în această dimineață de 15 iulie, Sergiu Litvinenco a scris despre faptul că pe poșta electronică a membrilor Comisiei Juridice a parvenit un document la proiectul de modificare a Codului Electoral de 129 de pagini. Unde nici una dintre propuneri nu a fost acceptată, în afară de cele venite din partea PSRM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.