Acasă Politic Maia Sandu: Igor Dodon comunică în continuare cu Vlad Plahotniuc

Maia Sandu: Igor Dodon comunică în continuare cu Vlad Plahotniuc

0

Lidera PAS spune că Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc mențin comunicarea și că, în urma publicării imaginilor, se vede clar că se încearcă un târg despre care vom afla mai târziu. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, transmite SafeNews.md cu referire la Zdg.md.

„Ei întotdeauna au comunicat și sunt aproape sigură că ei comunică și acum, prin instrumente de tehnologii informaționale și se încearcă un târg și o să vedem până la urma ce e”, a menționat Maia Sandu.

În același timp, Sandu nu crede că fostul lider PDM ar lua în considerație revenirea în Republica Moldova. Asta pentru că a atacat SUA în judecată pentru refuzul de a-i acorda azil politic și că nu ar negocia eventuale condiții mai bune de închisoare la Chișinău.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.