Acasă Social O fetiță a ajuns la sptial, după ce a fost lovită de...

O fetiță a ajuns la sptial, după ce a fost lovită de motocicletă condusă de un adolescent

0

O fetiță a ajuns la sptial, după ce a fost lovită de motocicletă condusă de un adolescent. Accidentul a avut loc în seara zilei de duminică, 12 iulie, în jurul orei 20:40, în localitatea Răzăleni, din raionul Sîngerei.

Solicitată telefonic, Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Sîngerei, a declarat pentru Deschide.Md că adolescentul în vârstă de 17 ani, se deplasa cu o motocicletă de model Viper, fără număr de înmatriculare, dar și fără permis de conducere pe drumul din localitatea.

„Acesta nu a ținut cont de condițiile rutiere și a tamponat un copil, în vârstă de 6 ani, care se afla pe partea dreaptă a acostamentului. În urma impactului copilul s-a ales cu leziuni corporale, fiind transportată de către echipa AMU la SR Sîngerei”, susține Moscaliuc.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar dacă vinovăția adolescentului va fi demonstrată, acesta va fi sancționat în funcție de gravitatea leziunilor corporale ale victimei. 

TIMPUL.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.