Acasă Social Fetiță de 6 ani, lovită de o mașină condusă de un șofer...

Fetiță de 6 ani, lovită de o mașină condusă de un șofer beat la Căușeni

0

Un șofer beat a dat cu mașina peste o copilă de doar 6 anișori din Coșcalia, Căușeni. Impactul s-ar fi produs seara trecută. Din fericire fetița a rămas în viață.

Potrivit informațiilor operative, la 10.07.2020, în jurul orei 21:00, un bărbat de 45 de ani, locuitor al satului Coșcalia din raionul Căușeni, deplasându-se la volanul automobilului VAZ 2106 prin localitate, a tamponat cu partea dreapta o minoră de 6 ani.

Totul s-ar fi produs în timp ce ieșea din cotitură de pe drum principal pe drum secundar.

În rezultatul tamponării minora a fost transportată de urgență la spital.

Conducatorul mijlocului de transport dispune de permis de conducere cu categorie corespunzatoare, „B”, iar în rezultatul testului alcooscopic are rezultatul de 0.97 mg/l concentrație a vaporilor de alcool in aerul expirat.

Diagnoza minorei se stabilește. 

De asemenea, circumstanțele producerii accidentului sunt examinate în cadrul unui proces penal.

sursa: știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.